Asistenta telefonica 24 de ore din 24 si comenzi la:0765.514.552. Garantie la casti de copiat ,reduceri pentru elevi si studenti.Produse cu garantie 2 ani .Casti si sisteme de copiat Nedetectabile si nebruiabile pentru Bac si Sesiune.  |  Intrebari frecvente  |  Contacteaza-ne

Acces cont  |  Inregistrare  |  Istoric comenzi  |  Garantie si Retururi

  
  
  
  

Plata si Livrarea

- Livrarea se face personal in Bucuresti fara a mai necesita vre-un cost pentru transport si oriunde in tara prin serviciul de curierat rapid FANCOURIER.-Pentru alte localitati Livrarea se face (in general) in urmatoarea zi lucratoare si costa 20 RON.

Livrarea se face NUMAI pe teritoriul Romaniei, cu ajutorul serviciilor de curierat rapid sau in cazul in care adresa de livrare nu este in aria acoperita de serviciul de curierat rapid, cu ajutorul Postei Romane.- In functie de adresa de livrare se stabileste automat modalitatea de livrare: curier rapid (coletul ajunge in maxim 2 zile lucratoare) sau serviciile de posta(coletul va ajunge in 4 zile lucratoare).

Prin “Curier rapid” este mai avantajos pentru ca nu mai trebuie sa va deplasati pana la posta pentru a ridica coletul, curierul il aduce acasa, chiar va suna inainte pentru a fi sigur ca va gaseste acasa, in caz ca sunteti plecat va puteti da intalnire cu el sau ridica coletul de la sediu Curierului.