Asistenta telefonica 24 de ore din 24 si comenzi la:0765.514.552. Garantie la casti de copiat ,reduceri pentru elevi si studenti.Produse cu garantie 2 ani .Casti si sisteme de copiat Nedetectabile si nebruiabile pentru Bac si Sesiune.  |  Intrebari frecvente  |  Contacteaza-ne

Acces cont  |  Inregistrare  |  Istoric comenzi  |  Garantie si Retururi

  
  
  
  

Despre Noi

Cu o vasta experienta  de 9 ani  pe piata Castilor de Copiat , importatoare directa a produselor de pe site-ul nostru, producatori si chiar inventatori pentru unele modele.

Produsele si piesele folosite de noi sunt de cea mai buna calitate de pe piata si sunt importate din Japonia, Anglia, Ungaria, SUA, China, Rusia de aceea va garantam cea mai buna si indelungata functionare a produselor noastre.

Imbunatatirea produselor existente, cercetarea si dezvoltarea de noi produse se face permanent in concordanta cu evolutia tehnologiilor wireless la nivel international pentru ca Dvs sa fiti primii care beneficiaza de acestea.

 

Ne deosebim de toti ceilalti prin:

- Calitate superioara a produselor

- Promptitudine

- Livrare in cel mai scurt timp

- Asistenta NON-STOP

- Produse insotite de certificat de garantie

- Preturi fara concurenta (Importatori directi si producatori)

Pentru intrebari , asistenta si Achizitie , Apelati cu incredere la Echipa www.copiaza.com

  
  

  

Filtreaza dupa brand

    

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?

  


  
  

  

Marturiile clientilor

 

Seriozitate, parolism, amabilitate si promptitudine. Comand de mult timp online dar este prima data cand sunt impresionata de castile de copiat ,...

Chira (Suplacu De Barcau)

Vezi mai multe marturii