Asistenta telefonica 24 de ore din 24 si comenzi la:0765.514.552. Garantie la casti de copiat ,reduceri pentru elevi si studenti.Produse cu garantie 2 ani .Casti si sisteme de copiat Nedetectabile si nebruiabile pentru Bac si Sesiune.  |  Intrebari frecvente  |  Contacteaza-ne

Acces cont  |  Inregistrare  |  Istoric comenzi  |  Garantie si Retururi

  
  
  
  

Marturiile clientilor

 

Seriozitate, parolism, amabilitate si promptitudine. Comand de mult timp online dar este prima data cand sunt impresionata de castile de copiat , primite.

Chira (Suplacu De Barcau), miercuri, 17 decembrie 2014

 
 

Am primit coletul cu castile de copiat . Merg ok iar operatorul care m-a ajutat sa le pun in functiune mi-a explicat pas cu pas . Multumesc !

Zaharia (Bacau), joi, 23 octombrie 2014

 
 

Foarte bune, o echipa serioasa!

Mogo (Arad), joi, 10 iulie 2014

 
 

Felicitari! Totul a decurs perfect la examenul de bac . Scuze ca scriu cu intarziere dar nu am intrat pe perioada bacului.Multumescccc, sunteti cei mai tari.

Alina (Bucuresti Sectorul 4), luni, 07 iulie 2014

 
 

Produse de calitate, descrise corect pe site . Am comandat marti la ora 15 si miercuri la 10 dimineata deja le aveam .Multumesc pentru ajutor , fara voi nu luam examenul .

Airimitoaie (Iasi), luni, 02 iunie 2014

 
 

Produsele au o calitate foarte buna , se aud perfect .Luni am avut examen si a fost foarte usor cu produsele luate de la voi .

Csilla (Sfantul Gheorghe), marţi, 22 aprilie 2014